BAKSI BEZ JANISA? Najbolji igrač Milvokija verovatno propušta početak plej-of serije protiv Pejsersa

V.M.

21. 04. 2024. u 12:20

U prvoj utakmici četvrtfinala Istočne konferencije Milvoki baksi će ugostiti Indijana pejserse u ''Fajzer forumu'' (1:00).

БАКСИ БЕЗ ЈАНИСА? Најбољи играч Милвокија вероватно пропушта почетак плеј-оф серије против Пејсерса

FOTO: Tanjug/AP

Ova serija ima potencijal da bude jedna od najzanimiljivjih na Istoku, a pred prvi meč u centru pažnje je Janis Adetokumbo. ''Grik frik'' je doživeo povredu u završnici sezone, ali na sreću Baksa nije bila ozbiljnije prirode i zaigraće u plej-ofu.

Ipak, ne zna se tačno kada, a po pisanjima američkih medija to verovatno neće biti večeras jer Milvoki ne želi da požuri sa povratkom na teren svog najboljeg igrača.

I pored njega domaćini imaju veoma dobar tim, a udarne igle bi trebale biti Lilard i Midlton, kao i Bobi Portis koji će u slučaju neigraganja Janisa biti promovisan u startnu petorku.

Baksi su reguarlnu sezonu završili sa skorom 49-33, a u poslednjem kolu su ispustili drugu poziciju na Istoku, što se ispostavilo kao ne tako loša stvar jer će igrati sa Pejsersima (47-35), umesto sa Filom koja je zauzela sedmo mesto po povratku Embida na teren.

Što se tiče Pejsersa, oni se vraćaju u plej-of nakon 2020. godine, a glavni ''krivac'' za to sjajni plej ekipe Tajris Halibarton koji će biti deo američke reprezentacije na Olimpijskim igrama u Parizu.

On je glavni vođa ove ekipe, sve ide kroz njega, a iako mu je nivo igre malo opao krajem sezone i dalje je imao impreisvnu statistiku od 20 poena i 10.9 asistencija po meču.

Ono što obećava sjajnu seriju su međusobni dueli koje su igrali tokom ove sezone. Čak pet puta su se sastajali i svaki put je viđen veliki broj koševa, a zanimljivo je da je Indijana ostvarila čak četiri pobede napsram jedne Milvokijeve.

Večeras očekujemo još jednu brzu utakmicu u režiji ovih timova i verujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +225,5 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)