GRAĐANI KAO SVEDOCI: Kako se nekad živelo u Čačku, a kako se danas živi - jedna stvar je sve promenila (VIDEO)

Novosti online

23. 10. 2023. u 16:23

NA društvenoj mreži Tik-tok "Novosti" su pokrenule novi profil pod nazivom "Putevi za budućnost" gde ćemo plasirati video-sadržaj o modernim saobraćajnicama koje su urađene i koje se rade u našoj zemlji, kao i razgovore sa građanima širom Srbije o tome šta su im ove promene donele.

ГРАЂАНИ КАО СВЕДОЦИ: Како се некад живело у Чачку, а како се данас живи - једна ствар је све променила (ВИДЕО)

Foto: Novosti

@putevizabuducnost U OKVIRU video-serijala "Putevi za budućnost" razgovarali smo sa građanima Čačka o tome šta im je auto-put "Miloš Veliki" doneo i šta se u tom gradu promenilo od 2019. godine kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zvanično u rad pustio ovu modernu saobraćajnicu. #putevizabuducnost #putevi #putevisrbije #autoput #cacak #srbija ♬ original sound - Putevi za budućnost

Podsetimo, "Miloš Veliki" prva je epizoda video-serijala "Putevi za budućnost", u kojoj smo u razgovoru sa Čačanima došli do zaključaka šta se u tom gradu promenilo od 2019. godine kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zvanično u rad pustio ovu modernu saobraćajnicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima