Preminula mala Petra: Njena mama ostavila poruku: "Srećan put u ZEMLJU SNOVA, LJUBAVI"

Novosti online

24. 06. 2020. u 17:36

Malena Petra Đorđević (4), koja je ujedinila Srbiju u borbi za njen život i izlečenje od tumora na mozgu, preminula je, objavila je njena majka Daliborka.

Преминула мала Петра: Нјена мама оставила поруку: Срећан пут у ЗЕМЉУ СНОВА, ЉУБАВИ

Foto: Privatna arhiva

Dete nije izdržalo borbu, pretešku za njene male godine.


- Dragi rođaci,prijatelji i svi koji ste nas podržavali i ohrabrivali tokom prethodnih meseci, hvala vam na svemu. Sa ovom objavom se odjavljujemo citirajući našu Petru : "NIJE FER"!!!

- Igrali smo ovu utakmicu i borili se da pobedimo do poslednjeg trenutka,ali protiv zloćudnog protivnika nismo uspeli. Ostaje nam nada da je Peki sada lakše i da se konačno odmara ,da opet govori,trči,peva i gura svoja kolica sa lutkicama! Srećan put u ZEMLjU SNOVA, LjUBAVI! - napisala je njena majka na Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Petri su se prošle godine pojavili prvi simptomi, a tumor na mozgu ustanovljen je nedugo potom. Usledila je hitna operacija na Klinici za Neurohirurgiju KCS, a potom i hemioterapije.

Porodica je potom počela da sakuplja novac za put u Francusku, nakon što je detetu ustanovljena retka mutacija gena. Nažalost, 4-godišnja devojčica nije uspela da pobedi ovu tešku bolest.
(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE ZA NADOLAZEĆE PRAZNIKE: Detaljna prognoza za prvu polovinu maja