MUKE SRPSKOG PENZIONERA: Sretenu je stigla basnoslovna suma na naplatu zbog neplaćene kazne za parkiranje: Plašim se dolaska izvršitelja!

Novosti online

17. 10. 2020. u 10:32

PENZIONER Sreten Spasojević, iz Aranđelovca zbog neplaćene kazne za parkiranje susreo se sa basnoslovnom sumom koji mora da isplati, inače će se susresti sa sudskim izvršiteljima.

МУКЕ СРПСКОГ ПЕНЗИОНЕРА: Сретену је стигла баснословна сума на наплату због неплаћене казне за паркирање: Плашим се доласка извршитеља!

Foto: TV Pink Printskrin

Sreten Spasojević pre nekog vremena nije platio kaznu za parkiranje u Topoli u iznosu od 550 dinara, dok se sada susreće sa kaznom koja iznosi više od 25.000 dinara.

Foto: TV Pink Printskrin

Spasojević se brine kako će izmiriti dug jer mu je penzija svega 17.000 dinara.

Prema rešenju javnog izvršitelja zbog neplaćenog parkiranja toliko je narastao sonovnu dug.

- Ne znam po kom osnovu i po kom zakonu, po vrednosti od osnovnog duga to može da bude uvećano za 40 puta - rekao je on i dodao da nije dobio nikakvo prethodno obavetenje o neplaćenoj kazni ili dugu.

Spasojević je ukazao na to da se brine šta će se dogoditi i da li će u njegov skromni dom doći izvršitelji pošto je, kako kaže, zakonski rok za plaćanje kazne, koji iznosi osam dana, istekao.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)