DR JANKOVIĆ O POLICIJSKOM ČASU: "Jasno je da će ovo dugo trajati!"

Tanjug

17. 11. 2020. u 15:37

IMUNOLOG Srđa Janković izjavio je da policijski čas, kao mera za suzbijanje širenja virusa korona, za sada nije ničiji predlog.

ДР ЈАНКОВИЋ О ПОЛИЦИЈСКОМ ЧАСУ: Јасно је да ће ово дуго трајати!

Foto: Tanjug

Janković je rekao da policijski čas nije bio predlog kriznog štaba, osim na početku, kao i da su te mere tada dale rezultat i sprečile kolaps sistema, prenosi televizija Prva.

Kako je rekao, u ovom trenutku je jasno da će ovo dugo trajati, i da treba izbeći takve mere.

Naveo je da prilikom gostovanja u emisijama članovi štaba uvek govore o policijskom času, "kao da je glavna stvar da li ćemo da vas zaključamo".

- Suština je da svako od nas može da doprinese tako što će izbeći da se sam zarazi, a onda i prenese. Štitimo se pre svega distancom i maskom, pranjem ruku i svođenjem masovnih kontakata - rekao je Janković.

On je apelovao na građane da sve mere sprovode tokom celog dana, u svemu što rade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...