POTPUNO LUDILO U BEOGRADU: Ni užasne brojke zaraženih i mrtvih ne mogu protiv "crnog petka" - redovi ispred butika nepregledni

Novosti onlajn/M.Stevanović

27. 11. 2020. u 13:41

I PORED gotovo jezivih brojeva novozaraženih i mrtvih u Srbiji koje smo čuli juče, u Beogradu danas neverovatne scene.

ПОТПУНО ЛУДИЛО У БЕОГРАДУ: Ни ужасне бројке заражених и мртвих не могу против црног петка - редови испред бутика непрегледни

Foto: Printscreen/Tviter/@Mikenziyu

Na Tviteru se pojavila fotografija nepreglednog reda potencijalnih kupaca, uslikana u Ušću, ispred butika jedne poznate modne marke. 

Iako se vidi da većina, mahom žena, koje čekaju u redu, nose maske, o bilo kakvoj fizičkoj distanci i preporučenom brolju ljudi po kvadratu se nikako ne može govoriti. 

Ipak, možda čudnije od želje da se u samom jeku epidemije zaraznog virusa koji svakodnevno u našoj zemlji odnosi desetine života, kupi određeni komad garderobe po nešto nižoj ceni, jeste činjenica da se po tim istim nižim cenama, isti komadi odeće, mogu kupiti i preko interneta, što je neko šaljivo prokomentarisao uz ovu fotografiju. 

Jeste li bili na pregledu u nekoj kovid ambulanti? Znate li koliko to traje, i pored neverovatnog napora lekara i sestara i pored toga što satima, i tako već mesecima, ne odlaze na pauzu, ne znaju kada im je tačno radno vreme i koliko su pacijenata danas pregledali? Ambulante su pune, bolnice takođe, i to nisu samo brojke o kojima nam pričaju članovi Kriznog štaba. To je pravo stanje stvari na terenu. Da li zaista želite da se zbog nešto jeftinijih farmerki ili kaputa upišete u ovu statistiku?

Sve je zapravo na vama. 

Anketa

Da li mislite da je ovakvo ponašanje građana neodgovorno?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (24)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)