DA LI JE OVO ZDRAVORAZUMSKI? Pitali smo građane šta misle o šoping histeriji na "Crni petak" (VIDEO)

NovostiOnline/M.K.

27. 11. 2020. u 16:21

POTPUNA HISTERIJA! Ovako se, ukratko, mogu opisati gužve zbog krpica na sniženju u poznatim beogradskim radnjama, na ovaj Crni petak, poznatiji kao "Dan šopingholičara".

ДА ЛИ ЈЕ ОВО ЗДРАВОРАЗУМСКИ? Питали смо грађане шта мисле о шопинг хистерији на Црни петак  (ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela

Da li će nam sledeći petak biti još crnji, uzimajući u obzir da je u jeku epidemija korona virusa, dok se u Srbiji obaraju rekordi po broju zaraženih i preminulih, kupci izgleda da mnogo ne haju.

A čini se, da ne mare ni za redove ispred kovid ambulanti, jer su i sami privučeni popustima koje su trgovci danas obezbedili, napravili gužve od ranog jutra ispred poznatih radnji.

Obezbeđenje na vratima objekata, puštalo je po tri osobe u prodavnicu, ali to mnoge nije sprečilo da čekaju i po više sati kako bi došli do željenih stvari.

Među šopingholičarima bilo je ljudi svih generacija, a na pitanje da li se plaše virusa, odgovarali su potvrdno, dodajući da poštuju mere, jer nose masku.

Foto: Milena Anđela

 

Reporter "Novosti" je u Knez Mihailovoj ulici zatekao i odgovornije sugrađane, koji su prolazili pored radnji, ne osvćući se na ogromne brojke sa popustima koji su ih mamimi iz izloga.

A na pitanje šta oni misle o ljudima koji danas obilaze radnje, nesvesni odgovornosti kao pojedinci, odgovaraju pitanjem - da li je ovo zdravorazumski?

Šta su nam još rekli Beograđani, pogledajte u snimku ispod teksta:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima