MESEC HUMANOSTI U MOZZARTU – SVAKI TIKET JE DOBITAN!

Promo

01. 12. 2020. u 12:21

Kroz akciju „Humanitarni tiket u podne” u decembru će biti donirano najmanje 310.000 dinara, jer je ulog koji naša kompanija daje poznatim ličnostima za tipovanje od 10.000 dinara ujedno i zagarantovani dobitak

МЕСЕЦ ХУМАНОСТИ У МОЗЗАРТУ – СВАКИ ТИКЕТ ЈЕ ДОБИТАН!

Foto: Promo

U Mozzartu je igra na humanost siguran dobitak! Ulog od 10.000 dinara koji ova kompanija svakoga dana daje poznatim ličnostima za tipovanje tokom celog decembra ujedno je i zagarantovani dobitak. Dakle, svaki „Humanitarni tiket u podne“ ovog meseca je dobitan, a biće donirano najmanje 310.000 dinara. Ta suma će sigurno biti veća jer su plemeniti kladioci vrlo često uspešni, poput glumca Borisa Milivojevića koji je poslednjeg dana novembra ostvario dobitak od 87.300 dinara, a po njegovoj želji lider u oblasti igara na sreću doniraće novac za lečenje Anike Manić i Minje Matić, po 43.650 dinara.

Foto: Promo

Kao i dosad, Mozzart će usmeravati dobitke tamo gde poznati gosti ove igre „u podne“ žele, a odlukom menadžmenta kompanije, plemeniti listići koji ne prođu imaće dodatnu vrednost – po 10.000 dinara svakog dana ići će u fond. Ukupan iznos biće doniran u humanitarne svrhe na kraju meseca.

Novogodišnji praznici su tradicionalno vreme darivanja, a kompanija Mozzart odlučila je da ceo decembar proglasi za mesec humanosti i na taj način isprati 2020. godinu, u kojoj je zbog epidemije korona virusa bila potrebna najveća podrška zajednici dosad. U teškim vremenima, lider u oblasti igara na sreću stao je uz svoj narod i pomogao brojnim donacijama. Osim kontinuirane podrške zdravstvu, iz paketa pomoći od 700.000 evra, Mozzart je nastavio i sa redovnim akcijama, kao što je „Humanitarni tiket u podne“, koji traje od juna 2016.

Foto: Promo

  • Četiri i po godine nije prošao nijedan dan, a da neka poznata ličnost nije na portalu www.mozzartsport.com sastavljala tiket u humanitarne svrhe! Imali smo mnogo dobitaka, a ukupna donirana suma iznosi 17.288.794 dinara, odnosno skoro 150.000 evra. Uz pomoć poznatih ličnosti iz svih sfera života pomagali smo institucijama, pojedincima, humanitarnim organizacijama, udruženjima i drugima kojima je pomoć preko potrebna - kaže Borjan Popović, direktor Korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Foto: Promo

Samo 12.700 dinara nedostajalo je da i glumac Boris Milivojević uđe u klub najuspešnijih dobitnika, sa iznosima od preko 100.000 dinara. Među njima su Andrea Trinkijeri, Momčilo Bajagić, Vojin Ćetković, Zdravko Čolić, Miloš Teodosić, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Boris Režak, Duško Pijetlović, Emir Kusturica, Milan Mačvan, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević i mnogi drugi.

Proslavljeni eks-jugoslovenski i splitski fudbaler Ivica Šurjak sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara, a dobitak je usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)