Slede još veće donacije: Meridian pomogao Vladi Crne Gore i čitavom regionu

Promo

06. 12. 2020. u 12:00

VIŠEMILIONSKI program donacija kompanije Meridian za preko 100 gradova i opština u regionu

Следе још веће донације: Меридиан помогао Влади Црне Горе и читавом региону

Foto: Promo

Epidemiološka situacija i dalje je nestabilna, pa je zdravstveni sistem ne samo naše zemlje, već i čitavog regiona pod velikim pritikom.

Pažljivo prateći situaciju na svim tržištima gde posluje, kompanija Meridian u sedmici za nama bila je neprekidno na terenu i našla se na prvoj liniji borbe protiv pandemije kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i BIH.

U znak solidarnosti i podrške sa građanima Crne Gore gde takođe posluje, kompanija Meridian donirala je novčana sredstva Vladi Crne Gore za potrebe suzbijanja pandemije na teritoriji susedne države.

Foto: Promo

Medicinska aparatura i druga deficitarna oprema donirani su i zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Zaposleni u kompaniji ponovo su posetili Infektivnu kliniku KCS i donirali su bolničke ležajeve, budući da ova ustanova već nedeljama prima pacijente preko svojih smeštajnih kapaciteta i dnevno obavi više od 400 pregleda.

Jedno od epidemioloških žarišta je i Kolubarski okrug. Bio je to povod da kompanija Meridian poseti Dom zdravlja Ub i uruči značajnu donaciju u vidu deficitarne medicinsko - tehničke opreme.

Foto: Promo

Meridianbet karavan humanosti već deset meseci je na terenu i širom BiH, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH. Banja Luka, Sarajevo, Doboj, Prijedor, Tuzla – samo su neki od gradova u kojima Meridian upućuje donacije zdravstvenim ustanovama, narodnim kuhinjama, domovima za stare, Crvenom krstu, ali i amaterskim sportskim klubovima i organizacijama civilnog društva.

Foto: Promo

U okviru velikog paketa donacija lokalnim zajednicama u vreme pandemije vrednog više od 50 miliona dinara, Meridian je do sada podržao više od 100 gradova i opština širom regiona.

Meridian – solidarno do konačne pobede nad pandemijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)