ISPOVEST MAJKE NESTALOG STEFANA: Nešto se desilo sa kolima, ali on je snalažljiv - naći će ih uz božiju pomoć

Z. R.

20. 12. 2020. u 17:52

MARIJA Rusov, majka Stefana Rusova iz Vrbasa, kaže da jedino što čeka jeste da joj jave da su njen sin i njegova devojka Milica Mirjanić iz Beograda živi i zdravi.

ИСПОВЕСТ МАЈКЕ НЕСТАЛОГ СТЕФАНА: Нешто се десило са колима, али он је сналажљив - наћи ће их уз божију помоћ

Foto: Facebook/MUP

 Njih dvoje su nestali u subotu, 19. decembra, u okolini parka prirode Lisine, u podnožju planine Beljanice kod Despotovca.

- Krenuli su na planinarenje, na svež vazduh, da pobegnu od korone. Poneli su svu potrebnu opremu. Nije im prvi put da planinare, mada nisu vrsni planinari – kaže majka.

Ona se poslednji put sa Stefanom čula u subotu, u 11.20 sati. Od tada se nije javljao na telefon.

- Pretpostavljam da se nešto desilo sa njihovim automobilom, možda gumi defekt, ali moje dete je snalažljivo. Kola su tamo viđena, ali ne mogu da lociraju telefonski signal – kaže zabrinuta majka.

Ona ne želi da razmišlja ni o čemu drugom osim da će se sve dobro završiti.

- Naći će ih, uz Božji blagoslov – rekla je majka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina