PUTNICI OPREZ: Masovno džeparenje na stanicama i u autobusima GSP

Milena Marković

24. 12. 2020. u 15:38

DžEPAROŠI , ovih dana, ponovo gospodare autobusima GSP, ali i na stanicama ne samo ovog prevoznika, već i na linijama gradskih opština do kojih vozi Lasta, o čemu svakodnevno javljaju putnicu suočeni sa ovim problemom .

ПУТНИЦИ ОПРЕЗ: Масовно џепарење на станицама и у аутобусима ГСП

Foto: M. M.

 Pre dva dana na liniji Beograd - Lazarevac odžepareno je dvoje putnika, a  sinoć, gotovo u istom terminu  ( oko 18.00 časova) i putnik  Laste na liniji 493  za Mladenovac.

Pored izvesne sume novca, odžepareni su ostali i bez dokumenata. Džeparoši koriste gužve koje su uobičajene u popodnevnim satima, kada se ljudi vraćaju sa posla i kada malo ko ,u takvim okolnosyima  drži do distance.

U policijskim stanicama gde su prijavljene krađe inspektori upozoravaju da su i sami suočeni sa ovom, narastajućom pojavom i apeluju da se ne čeka sa prijavljivanjem , pogotovo sto su u većini vozila aktivne i kamere koje beleže ulaz i izlaz i mogu da identifikuju lopova.

Ali, u većini vozila kamera je samo na prednjim vratima. To, verovatno, znaju i džeparoši.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZEMLJOTRES KOD NIKŠIĆA: Žarište locirano na dubini od 12 kilometara