NOVI KONTINGENT VAKCINA STIŽE 4. JANUARA: Biće dovoljno za korisnike staračkih domova, ali i za početak imunizacije medicinskih radnika

Tanjug

25. 12. 2020. u 14:41

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić najavio je da će novi kontigent Fajzerovih vakcina u Srbiju stići 4. januara, a zatim i 11. januara, praktično na svakih nedelju dana.

НОВИ КОНТИНГЕНТ ВАКЦИНА СТИЖЕ 4. ЈАНУАРА: Биће довољно за кориснике старачких домова, али и за почетак имунизације медицинских радника

Foto: V.N.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar ga je informisao da će to biti dovoljno vakcina za korisnike staračkih domova, ali i za početak vakcinacije medicinskih radnika, posebno onih koji rade u kovid sistemu.

Vučić je dodao da je u bolnici u Batajnici, novoj kovid bolnici koja je otvorena pre oko tri nedelje, prosek godina preminulih - 75.

Najmlađa osoba koja je preminula imala je 46 godina, a najstarija 96, i to govori da su stariji najveće žrtve i zato je molba da na njih pazimo, rekao je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (23)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)