ŽELIM DA VAM SINOVI BUDU PONOSNI NA VAS: Ministar Vulin čestitao svim pripadnicima MUP-a Novu 2021. godinu (FOTO)

Novosti online

31. 12. 2020. u 23:42

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je večeras policijske službenike, koji i tokom novogodišnje noći brinu o sigurnosti i bezbednosti građana Srbije i poželeo im srećnu Novu godinu.

ЖЕЛИМ ДА ВАМ СИНОВИ БУДУ ПОНОСНИ НА ВАС: Министар Вулин честитао свим припадницима МУП-а Нову 2021. годину (ФОТО)

Foto: MUP

- Svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova želim srećnu Novu godinu. Želim da budete dobri, da budete zdravi. Želim vam nastavak jačanja stabilnosti i snage naše drage, jedine, voljene Srbije. Želim da vam sinovi budu ponosni na vas , a vi da ih gledate sa nadom. Živela Srbija i srećna Nova godina - poručio je ministar Vulin.

Ministar je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem na više punktova u Beogradu, obišao patrole Interventne jedince 92, saobraćajne policije i policije opšte nadležnosti.

Putem tetra sistema, ministar Vulin policijskim službenicima radno angažovanim tokom novogodišnje noći požele je srećnu Novu godinu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)