NAČELNIK NIŠKE POLICIJE PORUČIO GRAĐANIMA: Niš je bezbedan grad, a biće još bezbedniji!

J.Ćosin

09. 01. 2021. u 21:15

DANAS je u Nišu održan novi skup nezadovoljnih građana zbog nesreće koja se pre nekoliko dana dogodila u ovom gradu.

НАЧЕЛНИК НИШКЕ ПОЛИЦИЈЕ ПОРУЧИО ГРАЂАНИМА: Ниш је безбедан град, а биће још безбеднији!

Foto: J.Ćosin

Građani koji su se okupili da iskažu nezadovoljstvo zbog tragedije koja se dogodila 4. januara kada je nastradao dvanaestogodišnji Andrej Prekljušaj i 48-godišnji Dejan Ilić pred zgradom Saobraćajne policije od načelnika Policijske uprave u Nišu Slaviše Virijevića zatražili su konkretan spisak akcija za „zaustavljanje divljanja na ulicama“ do naredne subote i za tada najavili novi protest.

Virijević im se obratio tvrdnjom da je Niš bezbedan grad i obećao "da će biti učinjeno sve da bude još bolji i bezbedniji".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...