POČELA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Ove mere se razmatraju

Tanjug

11. 01. 2021. u 07:58 >> 10:22

NA sednici Kriznog štaba koja će biti održana danas, razmatraće se rezultati mera koje su usvojene uoči Nove godine, a moguće je i donošenje novih.

ПОЧЕЛА СЕДНИЦА КРИЗНОГ ШТАБА: Ове мере се разматрају

Foto: Tanjug

Sednica će biti odrzana u 10 časova u Palati Srbija.

Premijerka Ana Brnabić je u nedelju posle posete zdravstvenim radnicima Univerzitetske dečje klinike "Tiršova", najavila da će se na sednici raspravljati o merama za ulazak u zemlju kao i o merama za privredu i škole.

- Ili ćemo usvojiti nove mere ili doneti odluku o produženju aktuelnih mera - rekla je ona.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je ranije izjavio da će od epidemiloške situacije zavisiti da li će se strože mere na granicama za građane Srbije koji se vraćaju u zemlju, a koje podrazumevaju obavezan PCR test ili desetodnevni karantin, produžiti i nakon današnjeg dana.

Danas, inače, ističe važnost sadašnjih mera donetih pre novogodišnjih praznika, a prema njima, između ostalog, tržni centri, ugostiteljski objekti i usluge imaju mogućnost da rade do 20 časova, a prodavnice prehrambene robe do 21 čas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba