DRAMA NA SRPSKOJ PLANINI: Stariji muškarac se izgubio na Kopaoniku, tragaju za njim!

Tanjug

13. 01. 2021. u 16:43

STARIJI muškarac izgubio se dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, saopštila je Gorska služba spasavanja Srbije koja dodaje da su spasioci te službe zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli u potragu za njim.

ДРАМА НА СРПСКОЈ ПЛАНИНИ: Старији мушкарац се изгубио на Копаонику, трагају за њим!

D. Balšić

Kako navode, čovek je krenuo ka vrhu Suvo Rudište i zbog smanjene vidljivosti se izgubio.

Iz Gorske službe najavljuju da će više informacija saopštiti uskoro.

Gorska služba spasavanja Srbije je dobrovoljna i neprofitna organizacija čiji je osnovni cilj pomoć i spasavanje u nepristupačnim planinskim i urbanim uslovima, a osnovni njihov zadatak je spasiti ljudski život i pomoći čoveku u nevolji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima