PREMIJERKA O SKANDALOZNOJ IZJAVI DARKA MITROVIĆA: Nije isto da li te siluje Legija ili Mika - žene u Srbiji zaslužuju izvinjenje!

Novosti online

19. 01. 2021. u 10:48

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić je danas zatražila izvinjenje od vlasnika Nova S zbog skandalozne izjave voditelja "Mentalnog razgibavanja" Darka Mitrovića.

ПРЕМИЈЕРКА О СКАНДАЛОЗНОЈ ИЗЈАВИ ДАРКА МИТРОВИЋА: Није исто да ли те силује Легија или Мика - жене у Србији заслужују извињење!

Foto: Printscreen

- Kada već pričamo o utisku javnosti i važnim temama za našu zemlju i naše društvo, moram da istaknem da se u javnosti stekao utisak da vlasnik Nova S i ceo vaš tim stoji iza reči čoveka koji je rekao da nije isto da li siluje Legija ili Mika Aleksić. Očekujem izvinjenje Nove S svim ženama u Republici Srbiji, kada već pričamo o pristojnosti - rekla je premijerka nakon današnje sednice Operativnog tima za vakcinaciju.

Podsećamo, voditelj Darko Mitrović je juče u programu sa kolegom Markom Stepanovićem govorio o slučaju seksualnog zlostavljanja glumica od strane Miroslava Mike Aleksića.

 - Nije Mika kriminalac, pa nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić -  rekao je Darko Mitrović, nakon čega je usledio oštar odgovor javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZEMLJOTRES KOD NIKŠIĆA: Žarište locirano na dubini od 12 kilometara