"DANAS JE BIO SAT VREMENA BEZ RESPIRATORA" Majka malog Olivera se oglasila iz bolnice: Na njemu se više ne vidi strah!

Novosti online

25. 01. 2021. u 23:38

DANAS je bio bez respiratora čak sat vremena, reči su majke Olivera Pal Gajodia, jednogodišnjeg dečaka iz Bajmoka, koji je učinio da se ljudi iz cele Srbije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, i mnogih drugih zemalja ujedine i pokažu koliko su plemeniti, i za koga je prikupljen novac za najskuplji lek na svetu.

ДАНАС ЈЕ БИО САТ ВРЕМЕНА БЕЗ РЕСПИРАТОРА Мајка малог Оливера се огласила из болнице: На њему се више не види страх!

Foto: Printskrin

Njegova majka Timea, je u ohrabrujućem postu na Tviteru napisala kako teče Oliverovo odvikavanje od respiratora, a krupnooki dečak je danas bio najduže odvojen od mašine koja mu je do sada omogućavala disanje.

- Drugari, Oliver je najveštiji dečak na svetu! Danas je bio bez respiratora čak sat vremena! Na njemu se više ne vidi strah, hrabar je mamin mali heroj! Jako sam ponosna i srećna! Sigurna sam da će sve biti u redu. Na dobrom je putu da se oporavi! Hvala što ste uz nas - poručila je Oliverova majka Timea.

Novac za najskuplji lek na svetu, koji je bio neophodan malom Oliveru prikupljen je 2. januara ove godine, a od 18. januara se nalazi na lečenju u Budimpšeti.

Akcija sakupljanja novca vođena je na internetu, zatim uz pomoć humanitarnih bazara, slanjem SMS poruka, raznih igara i na sve druge načine koji su doprineli da novac bude sakupljen.

Građani Srbije su preko fondacije "Budi human" poslali gotovo 500.000 SMS poruka za lečenje Olivera Pal Gajodija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili