OGLASIO SE DR KON PRED SASTANAK KRIZNOG ŠTABA U SREDU: Situacija u Beogradu vanredna, pričaćemo o radnom vremenu, pomenuo i policijski čas!

Novosti online

22. 02. 2021. u 18:59

EPIDEMIOLOG Predrag Kon izjavio je večeras da će na sednici kriznog štaba koja je zakazana za sredu, biti govora o nekoliko stvari.

ОГЛАСИО СЕ ДР КОН ПРЕД САСТАНАК КРИЗНОГ ШТАБА У СРЕДУ: Ситуација у Београду ванредна, причаћемо о радном времену, поменуо и полицијски час!

Foto: Tanjug

On je istakao da je medicinski deo Kriznog štaba tražio sastanak u sredu.

- Medicinski deo Kriznog štaba je tražio taj sastanak, da se proceni ponovo epidemiološka situacija, ona postaje vanredna u Beogradu. Moramo nešto po tom pitanju uraditi. Pratićemo događanja u školama. S druge strane, moramo razmišljati i o okupljanjima. Mislim da treba to zaoštriti, i ostalo je još oko tog radnog vremena da vidimo, pa o tome treba da raspravljamo isto - rekao je on.

Kako je dodao, ponovo dolazi do punjenja bolnica, i da se to ne sme ignorisati.

- Postoje situacije koje su životne, i gde nije prikladno sporovditi mere. Zbog toga je traženo da se o tome raspravlja, ponovo nam se dešava punjenje bolnica, to ne smemo ignorisati. Mislim da je policijski čas tema koja je prevaziđena zauvek, bar što se Srbije tiče. To nisu operativne stvari, o tome je besmisleno pričati, s druge strane šta će nam policisjki čas ako kafane ne rade, ako radnje i prodavnice ne rade - zaključio je Kon.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)