NATPROSEČNO TOPAO DAN U SRBIJI: Temperatura će ići i do 20 stepeni - pravo proleće!

Tanjug

25. 02. 2021. u 07:42

U SRBIJI će danas biti sunčano i natprosečno toplo, uz slab vetar promenljivog smera, a samo ujutro u nižim predelima i duž rečnih dolina, mestimično će biti magle, koja će se ponegde zadržati i pre podne.

НАТПРОСЕЧНО ТОПАО ДАН У СРБИЈИ: Температура ће ићи и до 20 степени - право пролеће!

Foto: D. Balšić

Jutarnja temperatura biće od minus dva do sedam, najviša od 15 do 20 stepeni, prognoza je RHMZ-a.

U Beogradu će biti sunčano uz slab vetar promenljivog smera, samo ujutro u nižim delovima grada ponegde kratkotrajna magla.

Foto: Printscreeen/RHMZ

Jutarnja temperatura oko sedam, na periferiji grada od jedan do četiri stepena, a najviša dnevna oko 18.

U petak će još biti pretežno sunčano i toplo, a magla koja se ujutru očekuje u nižim predelima, ponegde se može zadržati i pre podne.

U subotu se očekuje postepeno naoblačenje sa severa, uz osetniji pad temperature, umeren i jak severozapadni vetar i ponegde slabu kišu.

Uveče je moguć slab sneg samo na visokim planinama.

Zatim umereno oblačno, povremeno sa periodima sunčanog vremena, suvo i malo svežije, ali i dalje sa temperaturom oko i iznad proseka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...