OČEKIVAO AUTO, A DOBIO STAN: Potpisan ugovor sa dobitnikom stana u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi, Nikolići se vraćaju u Zemun

A.B.

26. 02. 2021. u 11:44

OČEKIVAO je da dobije auto, ali je sreća bila velikodušnija.

ОЧЕКИВАО АУТО, А ДОБИО СТАН: Потписан уговор са добитником стана у наградној игри Узми рачун и победи, Николићи се враћају у Земун

Foto: Ministarstvo finansija

Jovica Nikolić iz Beograda, u okviru drugog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", osvojio je stan u "Zemunskim kapijama". Sa državnom sekretarkom u Ministarstvu finansija Slavicom Savičić potpisao je i ugovor kojim je postao njegov vlasnik.

- Ja sam pakovao koverte, naizmenično sam slao na svoje, ćerkino i suprugino ime - objašnjava Nikolić. - Poslao sam ukupno oko 15-16 koverata. Najbolje godine, 25 godina, sam proveo u Zemunu, a sada se najverovatnije vraćamo nazad.

Foto: Ministarstvo finansija

 

Državna sekretarka Slavica Savičić je izrazila zadovoljstvo što je potpisala ugovor sa Jovicom, jer je, kako kaže, za nju uvek emotivno kada vidi da je nagrada otišla u prave ruke.

- Mislim da smo ostvarili cilj ove nagradne igre - istkla je Slavica Savičić. - Građani su shvatili njen značaj, imamo veliki broj koverata, preko 11 miliona je već pristiglo za finalno izvlačenje. Nadam se da će i tada nagrade otići onima kojima je to stvarno potrebno.

Poslednje, finalno izvlačenje drugog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" biće održano u subotu, 27. februara u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, kada će biti izvučen dobitnik glavne nagrade - stan na 23. spratu jedne od kula u naselju Beograd na vodi, kao i pet auomobila marke "fijat".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024