BOJANA MALJEVIĆ ODALA PRIZNANJE VUČIĆU: "Uradio je sa vakcinama ono što niko u regionu nije!"

Novosti onlajn

04. 03. 2021. u 18:51

REDITELj iz Bosne i Hercegovine - Dino Mustafić komentarisao je skorašnje političke događaje u Sarajevu i odjeke posete srpskog predsednika Aleksandra Vučića, koji je u ime države Srbije Bosni i Hercegovini donirao 5.000 doza vakcina.

БОЈАНА МАЉЕВИЋ ОДАЛА ПРИЗНАЊЕ ВУЧИЋУ: Урадио је са вакцинама оно што нико у региону није!

Foto: ATA Images/Printscreen

- Vučićeva "kovid diplomatija" pozicionira ga nesumnjivo kao političkog protagonistu na Balkanu za razliku od bosanskohercegovački političara koji su po dometima njihovih politika provincijalnog karaktera. Sve su učinili da virusu daju etnički predznak i iskoriste pandemiju za daljnje razdore na unutrašnjem planu - rekao je Mustafić za Radiosarajevo.ba.

Glumica Bojana Maljević, poznata po karakteristično kritičkom stavu koji često izražava, podelila je na svom Tviter nalogu ovaj intervju, dok se u propratnom komentaru složila sa tvrdnjama reditelja Mustafića:

- Saglasna. Vučić je uradio sa vakcinama ono što niko u regionu nije. I to se mora reći - napisala je glumica na Tviteru.

Podsetimo, prethodnih nedelja o velikom uspehu naše zemlje na planu vakcinacije stanovništva protiv virusa korona, pisalo se u mnogobrojnim medijima širom regiona, ali i Evrope. Srbija je često navođena kao "zemlja primer" na koju se treba ugledati po pitanju uspešno sprovedene masovne imunizacije stanovništva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (35)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a