ZORANA MIHAJLOVIĆ O PRIORITETIMA: Ključna efikasna realizacija projekata, posebno izgradnja brze pruge Beograd-Budimpešta

E. B. T.

19. 10. 2020. u 13:12

POSEBNO je važno da se radovi na izgradnji brze pruge Beograd-Budimpešta odvijaju po planu, a prvi vozovi na deonicama od prestonice do Novog Sada biće u saobraćaju na jesen 2021. godine.

ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ О ПРИОРИТЕТИМА: Кључна ефикасна реализација пројеката, посебно изградња брзе пруге Београд-Будимпешта

Tanjug

Ovo je danas istakla ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović u razgovoru v. d. generalnog direktora "Infrastrukture železnice Srbije" Nebojšom Šurlanom i poslovodstvom ove kompanije.

- Veoma je značajno da kompanija posluje efikasno, jer od toga zavisi i uspešnost u realizaciji projekata, kako tekućih, tako i novih, koji će se realizovati u narednom periodu - naglasila je Mihajlovićeva, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Šurlan je izvestio potpredsednicu Vlade i njen tim o dinamici realizacije na svim aktuelnim projektima, stanju u železničkom saobraćaju, kao i planiranim aktivnostima na podizanju nivoa bezbednosti saobraćaja i novim ulaganjima u uređenju putnih prelaza.

"Infrastruktura železnice Srbije" realizuje najveće i najvrednije projekte na železnici, od izgradnje prve brze pruge u ovom delu Evrope, preko rekonstrukcije deonica na železničkom Koridoru 10, do obnove regionalnih pruga, podseća se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a