VLADA USVOJILA REBALANS BUDŽETA: Agencijama subvencije za osiguranje

V. N.

05. 11. 2020. u 19:05

VLADA Srbije usvojila je juče Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu za 2020. godinu, kojim su predviđeni ukupni prihodi od 1.291,4 milijarde dinara i rashodi u visini od 1.774,4 milijarde dinara, odnosno deficit od 483 milijarde dinara.

ВЛАДА УСВОЈИЛА РЕБАЛАНС БУЏЕТА: Агенцијама субвенције за осигурање

Foto: Tanjug

Opredeljena su sredstva za kapitalne projekte, produženo sprovođenje programa mera ekonomske pomoći, za dodelu subvencija za podršku radu hotelske industrije, održavanje državnih puteva, izgradnju auto-puteva, kao i za direktne podsticaje u poljoprivredi.

Ministarka turizma Tatjana Matić je izjavila da je odobreno 150 miliona dinara za subvencije premija polisa osiguranja turističkim agencijama i da je učinjen važan korak za pomoć turističkom sektoru tokom pandemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni