POSLODAVCI NUDE OBUKU: Do kraja januara prijava za dualno obrazovanje

S.B.

08. 01. 2021. u 15:16

POSLODAVCI u Srbiji koji žele da se uključe u sistem dualnog obrazovanja do kraja januara mogu da podnesu onlajn prijavu preko veb portala Privredne komore Srbije. Prijavljivanje je potpuno digitalizovano, tako da u tri koraka svi zainteresovani mogu napraviti profil i podneti prijavu.

ПОСЛОДАВЦИ НУДЕ ОБУКУ: До краја јануара пријава за дуално образовање

Foto Pixabay

Komora će od 11. do 19. januara organizovati onlajn sektorske sastanke sa predstavnicima kompanija na kojima će biti detaljno predstavljena procedura uključivanja u dualno obrazovanje, prava, obaveze i odgovornosti poslodavaca i razmatrana sva važna pitanja za ovaj vid školovanja mladih.

- U ponedeljak 11. januara razgovaraćemo sa predstavnicima sektora građevine, IT, hemijske industrije, u sredu sa kompanijama iz metalske i elektro industrije, energetike i rudarstva, šumarstva i industrije nameštaja, a u petak, 15. januara na dnevnom redu su industrija hrane i farmacija. Za kreativnu i modnu industriju, kao i firme iz oblasti saobraćaja, rezervisan je 18. januar, a 19. za turizam i trgovinu - objasnila je Mirjana Kovačević, rukovodilac Centra za edukaciju i dualno obrazovanje PKS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a