VELIKI DAN ZA SRPSKI TURIZAM: Počela sa radom zlatiborska "Gold gondola"

N. J.

11. 01. 2021. u 11:12

POSLE pet godina radova, vrednih oko 15 miliona evra, zlatiborska "Gold gondola" puštena je u rad, a presecanje vrpce i svečanost povodom završetka najznačajnijeg turističkog projekta Opštine Čajetina biće upriličena 14. januara.

ВЕЛИКИ ДАН ЗА СРПСКИ ТУРИЗАМ: Почела са радом златиборска Голд гондола

Foto: Opština Čajetina

- Gondola će tokom zime raditi od 8.30 do 15 časova. Prvih 10 dana rad gondole će nadzirati radnici francuske firme Poma čija je oprema. Upotrebna dozvola je dobijena, zaposlili smo dovoljan broj radnika, tako da turisti mogu bezbedno da uživaju u upoznavanju Zlatibora iz druge perspektive - rekla je Bojana Božanić, direktor JP "Gold gondola".

Foto: Opština Čajetina

 

Cena vožnje gondolom od Zlatibora do Tornika biće 1.000 dinara u oba smera za odrasle i 550 dinara za decu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)