BEZ PROMENA ZA KLIJENTE: Komercijalna i NLB banka nastavljaju da rade kao zasebne do spajanja

B. Ca.

13. 01. 2021. u 23:46

KOMERCIJALNA i NLB banka Beograd nastaviće da rade kao zasebne banke sve do pravnog spajanja - sapšteno je juče iz Komercijalne banke, čiji je od nedavno vlasnik slovenačka NLB Grupa.

БЕЗ ПРОМЕНА ЗА КЛИЈЕНТЕ: Комерцијална и НЛБ банка настављају да раде као засебне до спајања

Foto N. Fifić

U redovnom poslovanju sa klijentima donedavno domaće banke, kratkoročno gledano, neće biti nikakvih promena i oni će neometano moći da koriste sve usluge, navodi se u saopštenju.

Kažu da će klijenti moći neometano da koriste sve usluge, a svi depoziti, krediti i računi ostaju aktivni pod istim uslovima. U narednim nedeljama, na raspolaganju klijentima obe banke, kao i budućim, biće paket dobrodošlice, besplatno korišćenje bankomata obe banke. Navode i da klijenti neće morati da promene mobilnu aplikaciju, Internet banku, kartice, te da će moći da nastave da koristite standardne usluge i postojeće kartice.

Najavljuju da će u narednim godinama klijentima ponuditi unapređenu i napredniju mobilnu platformu, a o svim promenama će ih blagovremeno obavestiti. Kada je reč o tome da li će naknade za usluge u obe banke ostati iste ili će se promeniti, u Komercijalnoj banci kažu da će do spajanja obe banke postepeno prilagođavati svoju cenovnu politiku, tako da će biti potpuno usklađene pri spajanju. Komercijalna banka je, navode, u potpunosti posvećena izgradnji moderne i digitalizovane banke, pa će nastojati da klijentima omogući da najveći deo poslova završe bez dolaska u banku.

Klijenti će imati mogućnost da, kako navode, mešaju i spajaju usluge i proizvode Komercijalne Banke i NLB Banke Beograd bez dodatnih troškova, uz prethodno otvaranje računa u sestrinskoj banci.

Najavljuju da su trenutno u pripremi određene pogodnosti za nove klijente, koji će u narednom periodu moći da otvore račun u sestrinskoj banci pod povoljnijim uslovima.

Krajem decembra, slovenačka NLB, matična banka najveće bankarske grupe sa sedištem u ovom regionu, zvanično je postala vlasnik Komercijalne banke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024