Ispunjenje ovogodišnjih želja počinje u STOP SHOP-u

Promo

20. 01. 2021. u 13:55

Vreme je da se izvuku spiskovi neostvarenih želja i poklona koje smo želeli, a još ih nismo dobili, jer su u STOP SHOP ritejl parkove stigli veliki januarski popusti.

Испуњење овогодишњих жеља почиње у STOP SHOP-у

Foto: Promo

Bogata sezonska ponuda omiljenih brendova po pristupačnim cenama je najbolji način da započnemo godinu, posebno ovu od koje očekujemo manje neizvesnosti.

Ipak, sjajna prilika za dobru kupovinu, prvu u novoj 2021. godini, samo je jedno u nizu iznenađenja u STOP SHOP ritejl parkovima.

Brzo i jednostavno budite u toku sa aktuelnim popustima i dešavanjima uz aplikaciju “STOP SHOP Kutak” – učitavanjem QR koda putem mobilnih telefona ili ukucavanjem www.stopshopkutak.rs u pretraživaču. Kliknite na link ka STOP SHOP Zabavniku, a osim interesantnih informacija o brendovima oprobajte se i u zabavnim kvizovima za školarce.

Na društvenim mrežama STOP SHOP-a možete naći edukativne video snimke u kojima iskusni eksperti iz različitih oblasti daju savete o tome kako se suočiti sa novom realnošću, kako se pripremiti za online razgovor za posao ili kako pokrenuti poslovanje, animirati mališane...

Foto: Promo

Prošla godina podsetila nas je na solidarnost i naučila odgovornosti prema sebi i drugima. STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji donirali su pakete koji sadrže sredstva za dezinfekciju, zaštitne maske i rukavice Centrima za socijalni rad, udruženjima i humanitarnim organizacijama u Nišu, Valjevu, Vršcu, Čačku, Požarevcu, Smederevu, Borči, Subotici, Sremskoj Mitrovici i Lazarevcu kako bi izrazili zahvalnost i pružili podršku radu ovih institucija.

Kako bi posetioci i zaposleni u STOP SHOP-ovima i dalje uživali u sigurnom okruženju i kupovini, ritejl parkovi sve vreme sprovode propisane higijenske i bezbednosne mere.

Više informacija o svim aktivnostima i ponudi STOP SHOP-a u Srbiji možete naći na sajtu, Fejsbuk i Instagram profilima ritejl parka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)