IGRA SE NASTAVLJA: Još jedan ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

S. B.

04. 03. 2021. u 16:42

SMEŠI se još jedan ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Ministar finansija Siniša Mali juče je najavio da će se analizirati efekti dosadašnje akcije, ali da veruje da će izaći sa predlogom da se organizuje još jedna nagradna igra.

ИГРА СЕ НАСТАВЉА:  Још један циклус наградне игре Узми рачун и победи

Foto: Instagram

Sa dobitnikom stana u "Beogradu na vodi", Dragoslavom Ilićem, potpisao je ugovor. Porodica iz sela Požežno kraj Velikog Gradišta nije dobila ključeve, jer su njihovi kvadrati još u izgrdanji.

- U prva dva meseca 2021. godine imali smo suficit u budžetu, a PDV ide bolje nego što smo planirali za skoro devet milijardi dinara - rekao je Mali. - Pozitivna atmosfera oko fiskalnih računa i nagradne igre daje svoj rezultat u praksi. Već sada se zna da će biti dva kruga nagradne igre, jedan na proleće a drugi na jesen ili zimu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZAVRŠEN DRUGI DAN RADNE POSETE VAŠINGTONU: Mali - Ekonomski uspesi Srbije prepoznati kod najznačajnih svetskih finansijskih institucija