PROVALA U „TELENOROVU“ PRODAVNICU: Sav krvav stranac molio za pomoć

J. L.

17. 07. 2020. u 17:31 >> 17:30

U NOĆI između četvrtka i petka u poslovnicu „Telenora“ u Subotici upao je strani državljanin, razbio staklo na ulaznim vratima i odneo nekoliko mobilnih telefona.

ПРОВАЛА У „ТЕЛЕНОРОВУ“ ПРОДАВНИЦУ:  Сав крвав странац молио за помоћ

Foto: D. Novković

Sa povredama od stakla, mlađi muškarac se dao u beg preko centralnog gradskog trga. Međutim, kako su u centru Subotice u toku radovi na izgradnji nove fontane, on je preskako zaštitnu ogradu i dodatno se ispovređivao. Tako povređen stigao je do naselja Tokio i počeo da lupa na prozor, tražeći pomoć.

- U „gluvo“ doba noći, negde oko tri ujutru, probudilo me je lupanje na prozoru i čuo sam kako neko zapomaže na engleskom - priča nam Subotičanin. - Kada sam prišao prozoru video sam mladića krvave noge i, bez razmišljanja, odmah pozvao policiju. Objasnio sa im o čemu se radi i patrole su se pojavilr bukvalno za minut.

Kako nam prepričava Subotičanin, momak je počeo da beži kada je stigla policija, ali su ga vrlo brzo uhvatili, priveli a zatim i odvezli da mu se saniraju povrede.

Događaj nam je potvrdila Policijska uprava u Subotici, gde su nam kratko rekli da se osumnjičenom stavlja na teret krivično delo teška krađa i da mu je određen pritvor posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Foto: J. L.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)