ZLOČIN POD VELOM TAJNE: Crnogorka Sanja R. (27) osumnjičena za ubistvo Aleksandra O. (51); Bili u emotivnoj vezi?

S. Vidačković

19. 07. 2020. u 07:01 >> 00:13

CRNOGORSKA državljanka Sanja R. (27) uhapšena je juče u Beogradu, zbog sumnje da je ubila Aleksandra O. (51) u stanu u Deligradskoj ulici na Slaviji. Tragediji je prethodila svađa, a nezvanično, u stanu su pronađeni i narkotici.

ЗЛОЧИН ПОД ВЕЛОМ ТАЈНЕ: Црногорка Сања Р. (27) осумњичена за убиство Александра О. (51); Били у емотивној вези?

Foto: VN

Kako je saopšteno iz MUP, sumnja se da je Sanja, juče oko osam časova, posle svađe i fizičkog sukoba, udarila Aleksandra tupim predmetom u glavu, posle čega je on na mestu izdahnuo. Prema nezvaničnim informacijama, policija je, nakon dojave stanara zatekla zaključana vrata stana na sedmom spratu zgrade, pa je bila neophodna intervencija vatrogasaca.

Nakon ove intervencije istražni organi su u stanu zatekli beživotno telo muškarca, kao i devojku koja je bila sva krvava. Navodno, stan je bio u haosu, a policija je pored njih pronašla alkohol i opijate.

Komšije koje žive u ovoj zgradi rekle su nam da nisu poznavali aktere ovog incidenta, jer se sve dogodilo u prostoru koji se godinama iznajmljuje. Žena koja živi na spratu ispod, potvrdila je "Novostima" da je čula buku i škripu nameštaja.

- Iz tog stana dopirala je glasna, žestoka svađa, buka, a čulo se komešanje i pomeranje nameštaja - ispričala nam je ova žena. - U jednom trenutku začula sam ženski vrisak, a zatim muk. Posle sam videla vatrogasce, hitnu pomoć, policiju. Ne znam ko je ta devojka, niti ubijeni, nismo ih viđali ovde.

Foto: VN

Prema jednoj verziji, Aleksandar i Sanja bili su u emotivnoj vezi, posvađali su se, posle čega je usledila tuča koja se završila tragično. S druge strane, juče se na mestu zločina spekulisalo o tome da se Sanja u stvari zabavljala sa Aleksandrovim sinom. Jedan mladić sa sedmog sprata rekao je "da je moguće da je Aleksandar došao u taj stan i pokušao da napastvuje Sanju, posle čega je ona posegla za tupim predmetom".

STAN ZAPEČAĆEN

KADA su forenzičari završili uviđaj pripadnici Uprave kriminalističke policije zapečatili su stan. O tragediji su ostali da svedoče tragovi uništenog zida, koji su otpali usled obijanja vrata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)