NESREĆA U NOVOM KNEŽEVCU: Taksista poginuo prevozeći migrante

R.Š.

23. 07. 2020. u 10:20

VOZEĆI automobil preko mosta na Tisi od Novog Kneževca prema Kanjiži, kojim je prevozio migrante, u sredu popodne poginuo je taksista Zoran D. (50) iz Sigeta, u opštini Novi Kneževac.

НЕСРЕЋА У НОВОМ КНЕЖЕВЦУ:  Таксиста погинуо  превозећи мигранте

Rada Šegrt

Kako “Novosti” saznaju od izvora iz istrage, on je, iz još uvek nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom koje se potom okretalo, a onda i prevrnulo na mostu. Vozač je tom prilikom zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo na licu mesta, dok su četiri putnika u automobilu zadobila lakše povrede.

- Tačan uzrok zbog kojeg je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, još uvek nije precizno utvrđen. Samo se pretpostavlja da je, možda, malo brže vozio. U automobilu su bila četvorica migranata, koje je, verovatno, vozio prema Subotici – rečeno je “Novostima”.

Telo stradalog taksiste poslato je na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novom Sadu, što je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Senti. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policijske stanice u Kanjiži, a okolnosti nesreće još se istražuju.

- Nema elemenata krivičnog dela, jer je vozač koji je izazvao nesreću poginuo na licu mesta, dok su ostali putnici lakše povređeni – rečeno nam je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela