PISMOM "HAPSE" MAFIJU: Loznicom kruži "dokazni materijal o teškom kriminalu", nepotpisani autor proziva dilere i kradljivce kola

V. MITRIĆ

05. 08. 2020. u 20:16

LOZNICOM već danima, u štampanoj i elektronskoj formi, kruži, razmenjuje se i prosleđuje "materijal" ispisan na četiri stranice, kojim se ukazuje na sve "nosioce kriminala" u gradu, pre svega one koji se navodno bave trgovinom narkoticima i krađom i raskpalanjem skupocenih automobila.

ПИСМОМ ХАПСЕ МАФИЈУ: Лозницом кружи доказни материјал о тешком криминалу, непотписани аутор прозива дилере и крадљивце кола

Foto Ilustracija / B. Subašić

Nepotpisani autor navodi i ko sve od nadležnih, navodno, štiti najveće kriminalce, od kojih su se neki, kako je napisano, kamuflirali u razne legalne poslove, i slove za "ugledne ljude", "dobre domaćine".

Uz svakog od prozvanih, navedeni su i njegovi lični podaci, a spominje se, na primer, i gde svkako od navodnih kriminalaca krije drogu, gde je nabalja, koja kola vozi... Iole upućenom u situaciju u gradu jasno je, kad pročita te redove, da ima dosta onih kojima je već suđeno, ali i onih koje "neće lisice".

- Dobro bi bilo da se nadležni pozabave ovim navodima, koji se dele na sve strane, jer skoro da nema nikoga ko to nije pročitao - kaže naš sagovornik, dobar poznavalac prilika u Loznici i veliki borac protiv kriminala. - Sigurno da je među kriminalcima došlo do velikih sukoba, pa sad jedni druge nemilosrdno i javno cinkare. Ima tu i uopštenih stvari i indicija, ali i onih koji, kad se slože kockice, potvrđuju ko je s kim u savezu i zašto godinama "ne padaju". Verovatno su osetili da je "vruće", da su neki, koji su im pomagali, sa važnih mesta otišli u penziju, ili su čak osuđeni. Ovo je šansa za veliku akciju, da se kriminalu u ovom kraju konačno "stane za vrat".

AKCIJA LAZAREVČANA

SREDINOM decembra 2019. članovi Udruženja građana "Sveti Sava" iz Lazarevca objavili su spisak sa imenima devetoro dilera, koji u ovom gradu prodaju narkotike. Motiv tog spiska je, kako su naglasili, nezainteresovanost opštinskih vlasti i policije da reše problem prodaje droge. Oni, inače, godinama sprovode akciju tako što grad oblepe plakatima sa fotografijama osoba označenih kao narko-dileri ili dele brošure sa njihovim imenima na javnim mestima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)