MLADIĆ ČIJE JE TELO IZVUČENO IZ SAVE JE MIGRANT: Ima povrede na slepoočnici i po rukama, policija utvrđuje šta se desilo

Z. Uskoković

02. 09. 2020. u 13:15

MLADIĆ, čije je telo juče popodne izvučeno iz Save, je migrant, a policija sada utvrđuje da li je reč o zločinu.

МЛАДИЋ ЧИЈЕ ЈЕ ТЕЛО ИЗВУЧЕНО ИЗ САВЕ ЈЕ МИГРАНТ: Има повреде на слепоочници и по рукама, полиција утврђује шта се десило

Foto: Novosti

Obdukcija treba da utvrdi da li je nesrećni mladić preminuo usled batinjanja, jer su uočene brojne povrede na njegovom telu.

Telo nepoznatog muškarca izvučeno je juče oko 16.30 sati u Savamali, tik ispod Starog savskog mosta. Mladić je imao između 20 i 30 godina, pronađen je u donjem vešu, a oko oba skočna zgloba i stopala imao je zavoje.

Prema prvim informacijama, telo mladog migranta nije dugo bilo u vodi. Telo mladića na obe ruke ima povrede nepoznatog porekla. Njegova desna ruka je otečena i u neprirodnom položaju, te se ne isključuje mogućnost da je slomljena.

Kako smo nezvanično saznali na licu mesta, na njoj je uočena živa rana i tetovaža zvezde. Na glavi je imao veće povrede u predelu slepoočnica, a tragovi krvi videli su se i oko nosa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)