PRVO SU SAKSIJOM RAZBILI STAKLO, A ZATIM UBACILI BOMBU: Ovo je cvećara sestre osumnjičenog za ubistvo i ranjavanje na Banjici (VIDEO)

A. V.

06. 09. 2020. u 12:58

CVEĆARA Santo Domingo, koja se nalazi u Bulevaru oslobođenja 68, bila je noćas na meti nepoznatih napadača koji su na nju bacili molotovljev koktel.

ПРВО СУ САКСИЈОМ РАЗБИЛИ СТАКЛО, А ЗАТИМ УБАЦИЛИ БОМБУ: Ово је цвећара сестре осумњиченог за убиство и рањавање на Бањици (ВИДЕО)

Foto: V. Danilov

Kako saznaju "Novosti" na mestu eksplozije, nepoznati počinioci su noćas oko 01 čas prišli cvećari. Prvo su bacili saksiju kako bi razbili staklo na ulaznim vratima, a zatim unutra ubacili eksplozivnu napravu.

Na sreću, povređenih osoba nije bilo, ali je izbio požar i u prodavnici i u cvećari. Reagovali su vatrogasci koji su ugasili vatru.

- Čula sam eksploziju oko 01.15 - rekla nam je radnica cvećare.- Gazde su divni ljudi, skoro su otvorili radnju. Celu noć smo čistili i uklanjali posledice.

Ovaj objekat je, kako saznaju "Novosti", u vlasništvu sestre jednog od osumnjičenih za ubistvo i ranjavanje koje se sinoć dogodilo na Banjici. Naime, u pucnjavi koja se juče dogodila ubijen je Filip L. (18), a ranjen Aleksa Đ. (21). Nakon sat vremena uhapšene su tri osobe, odnosno tri brata zbog sumnje da su direktno učestvovala u ubistvu.

Policija radi na rasvetljavanju slučaja.

Prema pisanju medija, postoji sumnja da su molotovljev koktel bacile tri osobe, koje su bile u "tojoti" iz kojeg su bačeni molotovljevi kokteli.

Foto: V. Danilov

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri