UGUŠILI SE U SNU, A ŽIVELI JEDNO ZA DRUGO: Detalji tragedije u Inđiji, Božidar i Ivana bili par za primer

S. Kostić

08. 09. 2020. u 22:56

BRAČNI par Božidar (55) i Ivana (41) Dimitrijević nastradali su juče ujutru oko šest časova u požaru koji je izbio u porodičnoj kući u Ulici Save Kovačevića u Inđiji.

УГУШИЛИ СЕ У СНУ, А ЖИВЕЛИ ЈЕДНО ЗА ДРУГО: Детаљи трагедије у Инђији, Божидар и Ивана били пар за пример

Foto arhiva

Vatra je najpre zahvatila prizemni deo objekta, a kako "Novosti" saznaju od izvora bliskog istrazi, uzrok ove tragedije najverovatnije su neispravne električne instalacije, zbog kojih su supružnici zajedno otišli u smrt.

Ekipa Hitne pomoći zatekla je dva beživotna tela u spavaćoj sobi. Na telima nije bilo tragova nasilne smrti, što ukazuje da se bračni par ugušio od dima. Tačan uzrok smrti utvrdiće se u Institutu sudske medicine u Novom Sadu, gde su tela odneta na obdukciju.

Za ovu porodicu komšije iz ulice imaju samo reči hvale.

- Bili su dugo u braku i nisu imali dece. Ranijih godina Božidar je bio zaposlen, ali kada je ta firma propala totalno se posvetio Ivani, koja je bila slepa. Vodio je na posao, vraćao sa njega. Radila je u Opštini, mislim na centrali - priča komšinica koja živi nekoliko kuća od ovog bračnog para. - Voleo je Ivanu i ona njega, živeli su jedno za drugo.

JOŠ DVA POŽARA

U NOĆI između ponedeljka i utorka izbio je požar i u fabrici dušeka u Rumi, gde je šest vatrogasnih vozila gasilo vatru. Niko nije povređen, ali je načinjena velika materijalan šteta.

Bez ljudskih žrtava okončao se i požar na silosu jedne privatne firme u Kukujevcima.

U poslednje vreme Božidar je imao nekih zdravstvenih problema, što je Ivanu mnogo brinulo, čak se požalila i jednoj komšinici iz naše ulice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere