ŠEST MESECI U KUĆNOM ZATVORU ZBOG PREBIJANJA SUPRUGE I ĆERKE: Evo kako Milan Gurović izdržava kaznu

Novosti online

27. 09. 2020. u 13:55

PROSLAVLjENI srpski košarkaš Milan Gurović (45) trenutno se nalazi u kućnom zatvoru zbog prebijanja supruge i maloletne ćerke.

ШЕСТ МЕСЕЦИ У КУЋНОМ ЗАТВОРУ ЗБОГ ПРЕБИЈАЊА СУПРУГЕ И ЋЕРКЕ: Ево како Милан Гуровић издржава казну

Foto: N. Paraušić

Gurović je zbog nasilja u porodici osuđen na 10 meseci kućnog zatvora, a odslužio je već šest meseci kazne. Bivši reprezentativac naše zemlje kaznu je počeo da služi u aprilu, a na slobodi će biti u januaru.

Gurović kaznu služi u svom stanu u naselju Ledine u Beogradu, gde ima svoju sportsku halu i košarkaški klub.

"Gurović je najpre trebalo da kaznu služi u majčinom stanu u Novom Sadu, ali se predomislio i podneo molbu za odlaganje izvršenja kazne pošto je podneo zahtev da bude u Beogradu".

Bivš as Partizana i Crvene zvezde tokom služenja kazne drži košarkaške treninge deci u svojoj hali. On ima pravo i na dvočasovnu šetnju svakog dana, a u posetu mu redovno dolaze i dva maloletna sina. Gurović na Fejsbuku često objavljuje slike i snimke sa treninga iz svoje hale.

Podsetimo, bivši košarkaš je 10. decembra prošle godine u svom stanu na Novom Beogradu pretukao suprugu Tanju i svoju maloletnu ćerku. Košarkaš je posle svađe nasrnuo na suprugu i počeo da je udara rukama. Ona je uspela da pozove ćerku mobilnim telefonom.

Foto: N. Skenderija

Gurović tokom suđenja

"Gurović ju je sustigao u dnevnoj sobi, gurnuo je na pod i počeo da je šutira po telu. Dok je padala, pretio je da će ih sve zaklati. Nakon nekoliko trenutaka, u stan je ušla njihova ćerka M. G. (16), koja je zatekla oca i majku kako se svađaju, pa je počela da brani majku.

Govorila je ocu da prestane, a on je prišao, uneo joj se u lice, udario joj šamar, usled čega je pala na fotelju. Kada je ustala, nastavio je da je čupa za kosu i udara pesnicama u glavu", piše u sporazumu o priznanju krivice.

"Prišla je majci i počela da se svađa sa ocem. On je ćerku tada uhvatio za vilicu i udario njenom glavom o stepenice, posle čega ga je ona odgurnula, a Gurović je ušao u stan i nastavio da večera" navedeno je u nagodbi koju je verifikovao Treći osnovni sud u Beogradu.

Gurović je u policiji tvrdio da supruga hoće da mu "napakuje" skandal jer on već nekoliko godina traži razvod na koji ona ne pristaje, međutim, kasnije se predomisli i sklopio nagodbu u kojoj je priznao nasilje u porodici.

Bilo mu je zabranjeno da šest meseci komunicira sa suprugom Tanjom (43) i 16-godišnjom ćerkom, a uručena mu je zabrana prilaska na manje od 300 metara.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)