NOVOSTI SAZNAJU: U Novom Pazaru pašenog pucao na pašenoga - detalji krvavog pira

M. NIĆIFOROVIĆ

02. 10. 2020. u 19:06

U PUCNjAVI koja se sinoć oko 19 časova dogodila ispred jedne kafedžinice u novopazarskom naselju Jalija, nedaleko od stambeno-poslovnog kompleksa "Lepa Brena", ubijen je Seljatin Janjeva (52), poreklom sa Kosova, a lakše je ranjen njegov pašenog Dž. P. (50) iz Novog Pazara.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: У Новом Пазару пашеног пуцао на пашенога - детаљи крвавoг пира

Foto: M.Ničiforović

Osumnjičeni za ubistvo, S. Š. (39) iz Novog Pazara je u bekstvu i policija intenzivno traga za njim.

Ranjeni Dž. P. primljen je u novopazarsku bolnicu, prema nezvaničnim informacijama pogođen je u nogu i nije u životnoj opasnosti. Sve što se dogodilo snimile su sigurnosne kamere, a snimci su se brzo posle obračuna pojavili na društvenim mrežama.

Novopazarska policija i pravosudni organi još nisu saopštili kako je i zašto došlo do revolveraškog obračuna i šta mu je prethodilo.


Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni Seljatin Janjeva, vlasnik agencije "Seljoturs" i nekoliko autobusa i kombija kojima su putnici i roba prevoženi, pozvao je pašenoga Dž. P., sa kojim nije bio u dobrim odnosima, da dođe u Ulicu Jalija, navodno da nešto "razgovaraju". Prethodno je napunjen pištolj ostavio u jednoj žardinjeri, ispod tuje na trotoaru u ovoj ulici.


Kada je Dž. P. kolima, u kojima je bio i njegov prijatelj S. Š., došao na dogovoreno mesto, najpre je krenula kraća rasprava koja se brzo pretvorila u svađu. U jednom trenutku, S. Š. i Dž. P. seli su u vozilo, najverovatnije sa namerom da se udalje sa mesta događaja, međutim, Janjeva je otrčao do žardinjere, uzeo pištolj i počeo da puca u pravcu vozila.

Jedan od više ispaljenih metaka pogodio je Dž. P. u nogu. Tog trenutka svoj pištolj vadi i S. Š. i iz vozila puca u pravcu napadača. Nakon što je pogođen, Seljatin je pao na pločnik, a kasnije se ispostavilo da je na licu mesta ostao mrtav. Da li je pogođen sa jednim ili više metaka znaće se nakon obdukcije.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni