KRVAVA ŽURKA U KALUĐERICI: Ovako je uhapšen Lazar - komšije u šoku zbog dešavanja

J. D.

14. 10. 2020. u 20:30

NA privatnoj žurki, koja je u noći između utorka i srede organizovana u kući, u beogradskom naselju Kaluđerica, teško je povređena Milica K. (21), dok je Mihajlo Đ. (22) zadobio lakše povrede koje im je, kako se sumnja, nožem naneo Lazar G. (21).

КРВАВА ЖУРКА У КАЛУЂЕРИЦИ: Овако је ухапшен Лазар - комшије у шоку због дешавања

Foto arhiva

Prema nezvaničnim informacijama, on je nepozvan upao na proslavu u kući u Ulici Žikice Jovanovića Španca i ranio devojku i mladića, a zatim pobegao.

Poznanici povređenih su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je Milicu i Mihajla prevezla u Urgentni centar.

- Devojka je sa teškim povredama opasnim po život primljena u našu ustanovu, odmah je operisana i njeno stanje je zasad stabilno - potvrdili su, za "Novosti", dežurni u Urgentnom centru. - Mladiću su konstatovane lakše povrede i on je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Kako "Novosti" saznaju, osumnjičeni Lazar G., koji je odranije poznat policiji, uhapšen je nekoliko sati kasnije i on će danas biti priveden na saslušanje u Drugo osnovno javno tužilaštvo. U trenutku privođenja on se nalazio u vozilu koje se kretalo Smederevskim putem, a sa njim u automobilu su bile još dve muške osobe, koji takođe imaju policijski dosije.

- Prema policijskom saopštenju, Lazaru G. se na teret stavlja nanošenje teških i lakih telesnih povreda i određeno mu je zadržavanje do 48 časova.

Komšije, iz okolnih kuća, u šoku su zbog incidenta koji se dogodio, ali dodaju da tokom noći nisu čuli ni policiju, ali ni glasnu muziku. U kući, navodno, živi mladi bračni par, koji ima i podstanare, ali komšije ne znaju ko je organizovao proslavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba