KRVAVA MRLJA NA PODU, POLICIJA UZIMA OTISKE: Hitna reanimirala Šarca - snimci iz garaže Ušća (VIDEO)

M.S.

17. 10. 2020. u 18:18

PUCNjAVA u kojoj je upucan Aleksandar Šarac (35) dogodila se na parkingu u garaži TC Ušće na A nivou. Ekipe forenzičke su sada na terenu, i obavlja se uviđaj, dok posetiocima TC Ušće nije onemogućen ulaz u garaže.

КРВАВА МРЉА НА ПОДУ, ПОЛИЦИЈА УЗИМА ОТИСКЕ: Хитна реанимирала Шарца - снимци из гараже Ушћа (ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović

Jedan deo automobila koji je parkiran oko mesta nesreće zarobljen je jer je prostor oivičen policijskim trakama zbog uvdinaja, pa vozači ne mogu da preuzmu svoja vozila. Tridesetak automobila je zarobljeno zbog uviđaja.

- Bili smo u tržnom centru kada se pucnjava dogodila. Sišli smo sa decom i krenuli kući kad smo ugledali policiju i Hitnu pomoć kako reanimiraju čoveka koji je upućen i nosilima ga prevoze do kola Hitne pomoći. Pošto sad uzimaju otiske, ne možemo da odvezemo svoj auto - kaže jedan od posetilaca TC Ušće.

Ekipe forenzičara na terenu uzimaju otiske i osim automobila pored kog je pao Šarac,  proveravaju i otiske i sa drugih prarkiranih automobila. Prema rečima pojedinih prolaznika, napadač je pištolj bacio u garaži i potom pobegao.

- Pošto će uzimati briseve sa guma, najbolje da pozovete nekog da dođe po vas - savetuju policajci vozače čiji su automobili uhvaćeni uviđanjem.

Prilaz do TC Ušće sada je prohodan, a policija trenutno proverava snimke sa sigurnosnih kamera koji pokrivaju garažu.

Video snimio: Z. Jovanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda