PRETILI MU NA INSTAGRAMU PRE PUCNJA U GLAVU: Jezive reči upućene Šarcu koji je juče ranjen na parkingu Ušća

Novosti online

18. 10. 2020. u 20:08

UZNEMIRUJUĆI navodi, tačnije pretnje Aleksandru Šarcu (36) koji je juče teško ranjen u garaži tržnog centra na Novom Beogradu, objavljeni su početkom septembra na društvenoj mreži Instagram.

ПРЕТИЛИ МУ НА ИНСТАГРАМУ ПРЕ ПУЦЊА У ГЛАВУ: Језиве речи упућене Шарцу који је јуче рањен на паркингу Ушћа

Foto: Z. Jovanović/Z. U.

Naime, na jednom profilu pod nazivom "duh.grobarstva", tekst u koje se opisuju navodne radnje ranjenog Šarca, prate privatne fotografije njega i supruge, kao i njega u društvu nekolicine mladića.

U objavi ove stranice koja je posvećena navijačima Partizana i to u delu "Južne strane", sudeći po ostalim snimcima i fotografijama, Šarac je predstavljan kao "cinkaroš", kojim će se "pozabaviti u narednom periodu".

Tekst ispod video-snimka napravljenog od fotografija, prenosimo u celosti:

- Imate zaštićene i nezaštićene svedoke saradnike. Danas vam predstavljamo jednog običnog cinkaroša to jest nezaštićenog – Aleksandra Šaraca. Počeo je sa cinkarenjem davne 2011. kada je na 200 grama jedne supstance nađen njegov DNK, ali naravno neko drugi je odgovarao za to... - navedeno je, između ostalog, u tekstu.

Foto: Instagram

Podsetimo, Aleksandar Šarac, ranjen je u jučerašnjoj pucnjavi u garaži tržnog centra "Ušće" kada se približavao svom vozilu. U trenutku kada je Šarac pao, ubica je pobegao sa lica mesta. Navodno je ubica na sebi imao crvenu jaknu, kačket i hirušku masku na licu. Na Šarca su ispaljena dva hica u glavu.

Pucač je tokom bega odbacio pištolj na izlazu iz garaže. Na lice mesta su brzo stigli policija i služba Hitne pomoći koja je zbrinula povređenog muškarca i prevezla u Urgentni centar gde se i dalje nalazi u teškom stanju. To je inače treći put da se Šarac našao na meti u proteklih 26 meseci.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije