POZNATO STANJE ALEKSANDRA ŠARCA: Ispalili mu dva metka u glavu, evo šta kažu iz Urgentnog centra

Novosti online

19. 10. 2020. u 10:45

Aleksandar Šarac (35), navodni pripadnik bande Pink panter, kojem je u subotu oko 16 časova na parkingu "Ušća" na Novom Beogradu, nepoznati napadač ispalio dva hica u glavu i dalje je u teškom stanju, i lekari mi se bore za život.

ПОЗНАТО СТАЊЕ АЛЕКСАНДРА ШАРЦА: Испалили му два метка у главу, ево шта кажу из Ургентног центра

Foto: Z. Jovanović/Z. U.

On se od subote nalazi u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije i njegovo stanje je nepromenjeno.

-  U teškom je stanju u Jedinici intenzivne nege - rečeno je u Urgentnom centru.

Šarcu za sada nije urađena nijedna operacija. Ranjenog Šarca su lekari Hitne pomoći uspeli da reanimiraju i prevezu u Urgentni centar, gde se sada čeka da se njegovo stanje stabilizuje, kako bi mu izvadili dva metka iz glave, nezvanično saznajemo.

Napadač je znao da Šarac nosi pancir, pa mu je prišao sa leđa i iz pištolja sa prigušivačem ispalio mu dva hica u glavu.

Šarac se svojim blindiranim "mercedesom" dovezao u tržni centar, kako to inače radi.

- Vozilo je parkirao na mestu za invalide i ušao u zgradu. Posle nekoliko časova se vratio u garažu i krenuo ka svojim kolima. Napadač mu je tada prišao i s leđa mu ispalio dva hica u glavu - rekao je neimenovani izvor.

Čim je Šarac pao, ubica je verovatno pomislio da je meta likvidirana.

- Zatim je lagano potrčao ka izlazu iz garaže. U međuvremenu je bacio pištolj "brauning", koji je imao prigušivač. On je potom pobegao u pravcu Save ka Brankovom mostu, gde ga je najverovatnije u kolima čekao saučesnik - dodao je izvor.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)