SILOVANA SESTRA POZNATE VODITELJKE! Određen pritvor osumnjičenom za napastvovanje u Požarevcu - i ranije osuđivan za ista dela

D. N.

21. 10. 2020. u 22:36

NA predlog višeg javnog tužioca, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu odredio je jednomesečni pritvor za M. R. (33) zbog sumnje da je u noći između 17. i 18. oktobra silovao svoju bivšu devojku J. M. (22), takođe iz Požarevca.

СИЛОВАНА СЕСТРА ПОЗНАТЕ ВОДИТЕЉКЕ! Одређен притвор осумњиченом за напаствовање у Пожаревцу - и раније осуђиван за иста дела

Foto arhiva

Odluka o pritvoru doneta je da osumnjičeni ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo za koje se tereti, a za koje je zakonom zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora.

Prema navodima iz krivične prijave, on se sumnjiči da u iznajmljenom stanu u centru Požarevca, fizički napao i silovao bivšu devojku, inače polusestru poznate beogradske TV voditeljke. Oni su se uveče našli u gradu, a zatim otišli na žurku u jedan gradski kafić, pa u kockarnicu u Svilajncu. Na kraju su otišli u njegov stan, gde se ubrzo dogodilo navodno silovanje.

Na saslušanju kod tužioca, M. R. je negirao delo za koje se tereti, uz obrazloženje da se sve dogodilo uz pristanak devojke. Inače, on je za isto delo osuđen 2010. godine, na dve godine zatvora, a 2020. je osuđen na tri godine zatvora, zbog nasilja nad još jednom svojom bivšom devojkom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda