NOSIO PIŠTOLJ DA SE ŠTITI: Osnovni sud u Kotoru odredio pritvor Petru Mujoviću (20) iz Nikšića

E. H.

23. 10. 2020. u 23:22

SUDIJA za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević saslušao je i odredio pritvor Petru Mujoviću (20), osumnjičenom za krivično delo nedozvoljeno držanje oružja.

НОСИО ПИШТОЉ ДА СЕ ШТИТИ: Основни суд у Котору одредио притвор Петру Мујовићу (20) из Никшића

Foto: Printscreen

Mladić je, iznoseći odbranu, izjavio da je pištolj nosio zbog lične zaštite, a ne, kako su preneli mediji tvrdnje policije, da ubije navodnog vođu "škaljarskog klana" Jovicu Vukotića.

Mujović je priveden ispred kotorske policije, gde je, inače, Vukotić čekao da da izjavu. Navodno, mladi Nikšićanin je izvesno vreme pratio kolonu vozila ovog Kotoranina, a onda ga je razoružao jedan od njegovih telohranitelja. Kod Mujovića je pronađena češka "zbrojavka", sa metkom u cevi i kriptovani telefon.

Navodno, među porukama u telefonu nalaze se i one gde se govori o ubistvu Vukotića, kao i o parama koje će za taj zločin da dobije. Imena pošiljaoca ovakvih tekstova su šifrovana, pa se ne zna o kome je reč. Mladi Nikšićanin je, inače, rođeni brat Radovana Mujovića, koji je prema policijskim podacima, navodno visokorangirani član "kavačakog" kriminalnog klana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)