U OVOJ STRAĆARI JE SILOVANA DEVOJKA (23): Uhapšen otac osumnjičen za zlostavljanje ćerke, komšije u šoku (FOTO)

B.Grujić

02. 11. 2020. u 19:58

PREMA poslednjim, nezvaničnim informacijama u Zrenjaninu je otkriven i uhapšen Janoš Ć. ( 43 ), iz Zrenjanina, zbog sumnje da je juče u napuštenoj straćari u romskom naselju u kojem živi, u Surdučkoj ulici Treći red, silovao svoju dvadesettrogodišnju ćerku Sonitu Z. , koja se nakon gnusnog čina, požalila prijatljici, koja je o svemu obavestila policiju.

У ОВОЈ СТРАЋАРИ ЈЕ СИЛОВАНА ДЕВОЈКА (23): Ухапшен отац осумњичен за злостављање ћерке, комшије у шоку (ФОТО)

Foto: B.Grujić

U Surdučkoj ulici, koja je specifična po tome što ima tri reda kuća i nekoliko hiljada stanovnika, policija je tragala za Janošem, koji je nakon silovanja ćerke nestao.


- Video sam ga pre neko dan, on radi u polju i retko je kod kuće, znam da ima suprugu i još jednu malu ćerkicu - kaže stanovnik Surdučke, insistirajući da ostane anoniman.

 - U šoku sam, ne mogu ništa da kažem - tiho je prozborila Anita Z. Janoševa supruga, kada se za trenutak pojavila ispred porodične kuće.

Foto: B.Grujić

 


  Mada su se od juče, kada se, kako se sumnja, dogodilo silovanje, pojavile različite verzije mesta gde se sve odigrali, stanovnici Surdučke tvrde da se sve dogodilo u jednoj od napuštenih kuća u ulici.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024