UBICA UHAPŠEN NAKON 15 GODINA BEKSTVA: Zajednička akcija crnogorske i srpske policije

S. Đ.

10. 11. 2020. u 17:05

KRISTIAN T. Gondi (43), osuđen na 30 godina zbog krivičnog dela teško ubistvo uhapšen je u Srbiji. To je zvanično potvrđeno iz crnogorske policije.

УБИЦА УХАПШЕН НАКОН 15 ГОДИНА БЕКСТВА: Заједничка акција црногорске и српске полиције

Foto Depositphotos

- Lociranju i lišenju slobode prethodila je zajednička istraga ciljanog traganja sprovedena od strane službenika Odseka za međunarodnu operativnu policijsk saradnju u Sektoru kriminalističke policije i Odseka za ciljane potrage MUP-u Republike Srbije - piše u saopštenju.

Podsećaju da je Gondi osuđen jer je 2005. godine u naselju Drobnići, kod Budve, zajedno sa saučesnikom Radom Stošićem iz koristoljublja ubio nemačkog državljanina Klausa Dojčlendera 7. februara 2005. godine.

Prema presudi, Gondi je delo počinio zbog 17.000 eura, a Stošić radi prisvajanja imovine Dojčlendera, stana od 105 kvadrata u naselju Drobnići, koji je bio uknjižen na ime Stošića. 

U presudi se nadalje navodi da je Stošić je čuvao stražu, a Gondi je šipkom usmrtio Dojčlendera.

Gondi je potom, kako se navodi, žrtvi sekirom otkinuo glavu i udove, a zatim sve spakovali su najlonski džak. Zatim su se autom odvezli do Kraljičine plaže u naselju Sveti Stefan, a potom čamcem isplovili na otvoreno more i bacali delove tela

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)