NOVI DETALJI NAPADA U VARVARINU: Dragana udarili nožem u glavu dok je obilazio nepokretnu majku - nasilnik iskočio iz kupatila

S. Babović

13. 11. 2020. u 17:44

DRAGAN M. (64)iz Bošnjana kod Varvarina,teško je povređen u napadu koji se rano u petak, oko 4 sata, dogodio u hodniku njegove porodične kuće u ovom mestu.

НОВИ ДЕТАЉИ НАПАДА У ВАРВАРИНУ: Драгана ударили ножем у главу док је обилазио непокретну мајку - насилник искочио из купатила

Darko Dozet

Kako saznajemo, nesrećni čovek zadobio je teške telesne povrede glave kada ga je, za sada, nepoznato lice kuhinjskim nožem udarilo u predelu desnog uha.

Krivično delo koje istražuje Osnovno javno tužilaštov u Kruševcu, a oštećeni navodi da je napadnut u hodniku.

- U trenutku kada se dogodio incident, vlasnik kuće je krenuo da obiđe nepokretnu majku, koja je bila u drugoj sobi-iznosi izvor "Novosti".

DRUGI NAPAD ZA DVE NEDELjE

PRE samo dve nedelje u okolini Varvarina takođe se dogodilo teško krivično delo,na žalost, sa smrtnim ishodom. Od posledica pada zadobijenih od udarca u indicentu u selu Bačina,koji se dogodio u noći između 31.oktobra i 1.novembra,sedam dana kasnije u KC Niš preminuo je mladić Marko Ristić(23)iz sela Varvarina.Ovaj slučaj je u nadležnosti Višeg javnog tužilaštva i Višeg suda-odeljenje za maloletnike,budući da je Ristića udario mladić iz Izbenice,star 17 godina.

- Seća se da je udaren i da mu je napadač prišao negde iz dela kuće gde se nalazi kupatilo. Zasečeno mu je desno uho. Odmah nakon udarca, muškarac za kojim je potreba u toku je pobegao,a povređeni čovek je smogao snage da pozove komšiju M. I, koji je prijatelja svojim kolima prebacio do Doma zdravlja u Varvarinu.

Odatle je sanitetom transportovan do hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu. Potraga za NN licem je praktično odmah krenula. Oštećeni je dao određen opis napadača, koji je prema njegovim rečima visok i krupan. Prema prvim informacijama iz istrage, nema tragova pljačke.

- Niko skoro ne može da veruje da je u sukobu sa nekom osobom, on i supruga su godinama radili u živinarskoj klanici "Brojler",poznati su kao pitoma porodica - predočili su sagovornici "Novosti" iz Bonjašana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)