POGLEDAJTE ŠTA JE PRONAŠLA POLICIJA: Detalj sa snimka hapšenja osumnjičenih za ubistvo Bojana Mirkovića (VIDEO)

Novosti online

24. 11. 2020. u 11:34

NA mestu gde su uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Bojana Mirkovića (34) pronađen je i bicikl koji je kako smo pisali ranije korišćen tokom bekstva sa mesta zločina.

ПОГЛЕДАЈТЕ ШТА ЈЕ ПРОНАШЛА ПОЛИЦИЈА: Детаљ са снимка хапшења осумњичених за убиство Бојана Мирковића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Prema informacijama do kojih su došle "Novosti", kretanje ubice na biciklu tokom bekstva sa mesta događaja snimilo je nekoliko kamera.

 

Utvrđeno je da se on posle zločina u podzemnoj garaži zgrade "Jorgovani", iza Tržnog centra "Delta siti", uputio ka Savskom keju. Kamera je uhvatila i njegovu vožnju nasipom u pravcu ka Surčinu. Trag mu se izgubio kod Jakova.

Osim snimaka sa nadzornih kamera, prema nezvaničnim saznanjima, istraga raspolaže i određenim biološkim tragovima, skinutim najverovatnije sa GPS, postavljenom ispod Mirkovićevog automobila.

 

Na osnovu toga je i izolovan DNK, koji, prema rečima našeg izvora, nije "baš najčistiji".

Podsetimo, munjevitom akcijom policije uhapšeno je pet osoba za pucnjavu na Belvilu u kojoj je ubijen Bojan Mirković (34). Za ubistvo Bojana Mirkovića uhapšeni je Lazar T. (22) iz Beograda, pod sumnjom da je glavni izvršilac.

 

Takođe, uhapšen je Filip I. (29) sa Cetinja kao pomagač, kao i Dušan K. (32), kao saizvršioci u subotu ujutru uhapšeni su Ivan.N. (39), rođen u Nikšiću, i Bojan K. (37), rođen u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)