PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE ZA PALJENJE KUĆE MILANA JOVANOVIĆA: Novinar i dalje čeka pravdu, jedan optuženi u izolaciji

J. D. Lj.

07. 12. 2020. u 10:33

SUĐENjE optuženima za paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa" ponovo je danas odloženo u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, jer se jedan optuženi i dalje nalazi u izolaciji zbog kovid 19 i nije se pojavio na pretresu.

ПОНОВО ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ ЗА ПАЉЕЊЕ КУЋЕ МИЛАНА ЈОВАНОВИЋА: Новинар и даље чека правду, један оптужени у изолацији

Milan Jovanović

Suđenje je zbog toga pomereno za 15. i 16. decembar.

Podsetimo, za ovo delo optuženi su Dragoljub Simonović, Dragoljubu Simonoviću, Vladimiru Mihailoviću, Igoru Novakoviću i Aleksandru Marinkoviću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)