SUŠIO SE KAO BILJKA BEZ NJE! Otac Saše koji je ubio suprugu pa sebe otvorio dušu - sve su imali, ali eto... (FOTO/VIDEO)

J. Ćosin

15. 12. 2020. u 20:13

VELIKA tragedija potresla je večeras Aleksinac, gde je Saša P. (51) ubio suprugu Milenu (44) sa četiri hica iz pištolja, a potom presudio sebi.

СУШИО СЕ КАО БИЉКА БЕЗ ЊЕ! Отац Саше који је убио супругу па себе отворио душу - све су имали, али ето... (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J. Ćosin

Kako saznaje reporter "Novosti" Saša je podlegao povredama u bolnici,  a nasrećna žena na licu mesta.

Prema prvim informacijama, Saša i Milena su se razveli pre mesec dana, posle čega je ona došla da živi u grad.

Otac pokojnog Damjan P. skrhkan vešću kaže da su njegov sin i snajka živeli u slozi više od 20 godina i da su se tek pre pola godine posvađali,a nedavno i razveli. 

Otac Saše, Damjan P./Foto: J. Ćosin

 

- Nije mogao da preboli njen odlazak. Sušio se kao biljka bez nje. Sve su imali, oboje su radili, imaju dve ćerke, jedna se udala skoro i dobila dete. Ali eto, žena je rešila da ga napusti i da ode da živi u grad. Rekla je da više ne može da brine o svima nama. Razveli su se 3. septembra. on je patio i nije mogao da preboli. Molio sam ga samo da ne diže ruku na sebe, ni na nju i eto to se desilo - kaže otac.

Prvi komšija i dalji rođak Dragan Ilić kaže da je Sašu i njegovu porodicu poznavao celog života, da su zajedno išli u lov i da je Saša bio čovek za primer, ali ga je razvod dotukao.

komšija Dragan Ilić/Foto: J. Ćosin

- Kad nisu imali ništa i bili siromašni, bili su skladni, kao jedno. On se zaposlio u fabrici za izradu cevi, pa je imao nezgodu na poslu, ostao je bez dela ruke i otišao u invalidsku penziju, onda se zaposlila i Milena, njegova supruga. Ona je radila u Grameru. Imali su dovoljno para ali to im više nije bilo dovoljno za sreću. Ona je otišla. On je sumnjao da je našla nekog - kaže komšija Dragan Ilić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela